Jopas pääsikin taas monta päivää sujahtamaan ilman blogin päivitystä. Kotikriiseistä on onnellisesti selvitty, joten ainoa tekosyy hiljaisuuteen voi olla laiskuuteni.

Kaapo on nyt kovaa vauhtia matkalla kohti aikuisuutta: ensimmäinen rokotus annettiin eilen! Kuinka jännittävää! Ulla-kasvattaja oli kutsunut kaikki pennut koolle ja järjestänyt eläinlääkärin kotikäynnille. Pentutreffien ja piikityksen merkeissä sujuikin nopeasti muutama tunti. Keltaiset pentuparat olivat niin kovin mutaisia ja mustia painittuaan sateen jäljiltä mutaisella pihalla. Onneksi on suihku ja koira, joka ei vettä kaihda.

Jännittävä oli nähdä Kaapon siskoja ja veljiä - pääsi hieman vertailemaan "mitä tolla on, mitä meillä ei oo ja mitä tolla ei ainakaan oo!" :) Kaapon veli, Riki, oli ison miehen näköinen! Riki oli vaihtanut jo aikuisten karvaan ja saanut paljon miehisiä piirteitä, Kaapo näytti vallan sylivauvalta Rikin vierellä. Olipahan komea velipoika!

Oppimispuolella olemme viime päivinä keskittyneet "paikka"-käskyn sisäistämiseen. Oma työraikani muuttuu vuorotyöstä "kasista neljään"-rytmiin, joten saan ehkä hieman selvyyttä Kaapon ja minun päiväruutiineihin. Täytyy nyt ottaakin erityisen tarkkailun alle, että ehdin järjestämään päivittäin pieniä treenaushetkiä valiolabradorini kanssa, ettei vallan pääse aivokapasiteetti rupsahtamaan.

Häkkikuviot tulevat Kaapolle tulevina päivinä tutustumisen kohteeksi. Tänään sain jälleen koiranpennun eteiseen asti vastaan, sillä isoa miestä eivät aidat paljon pitele. Kovin kauniisti oli Kaapo jälleen viettänyt aikaa asunnossa, enkä joutunut vastaanottamaan kenkäraatoja tai muita huonotapaisen jyrsijän jälkiä. Uudet aarteni kumisaappaat (!!! luitte oikein, olen hankkinut saappaat!) olin aamulla nostanut koiranpennun ulottumattomiin sen varalta, että Jekku-Kaapo keksisi jälleen uuden keinon paeta vankeudesta. Tästä kaikesta johtuen päätinkin aloittaa häkkitreenit Kaapolla mahdollisimman pikaisesti - ennen kuin se jonain päivänä pistää huonekalut remonttiin ja jyrsii lattiasta reiän alakertaan.

Ei kai Kaapo sellaista tekisi? Eihän?