Kaapo on ollut jo kahden työpäivän ajan yksin kotona. Sillä on kai mennyt ihan kivasti. Todennäköisesti se on nukkunut suurimman osan päivästä, vaikka ilmassa onkin sellaisia merkkejä, ettei pentu-Kaapo tarvitse enää yhtään niin paljon unta kuin ensimmäisinä päivinään kotiintulon jälkeen. Kaapo nukkuu nykyään muutenkin paljon kevyempää unta eikä enää sammu totaalisesti unen yllättäessä, Ehkä siitä on tulossa iso poika.

Kaapon järjestetty morsian, Viivi-staffi, kävi eilen kylässä. Lähipäivinä pitäisi kyllä mennä koirien kanssa ulos leikkimään, sillä viidenkymmenen neliön kaksio on kahdelle hilluvalle koiralle välillä hiukan ahdas. Sitä paitsi kuriton Viivi opettaa Kaapolle huonoja tapoja näyttämällä, kuinka ketterästi sohvalle voi hypätä. Ja itseasiassa juuri tällä hetkellä Kaapo haroikin jo kohti yläilmoja sohvan vierellä.

Viime päivinä ollaan harjoiteltu myös kovasti pentukurssilta saamiamme kotiläksyjä - istumista ja katsekontaktia. Myös pillin kanssa on piippailtu pitkin pusikoita ja aina välillä tuntuu, että Kaapo saattaakin olla melko mallikelpoinen koira. Ha.

Juhannusviikolla Kaapo saa ensimmäisen rokotuksensa. Kasvattaja-Ulla järjesti tutun eläinlääkärin kotikäynnille, joten Sidewild Magic-pennut kohtaavat (lääkäri)leikkien merkeissä Järvenpäässä kun aika on kypsä. Aika kivasti järjestetty, etten sanoisi.

Nyt on iltalenkin aika, sillä herätyskello soi huomenna tämän aamun kaltaisesti jopa Kaapon mielestä kovin aikaisin: 03:15. Kiitos vuorotyö!